Přijatá zpráva - vysvětlení, doplnění, změna dokumentace

Zadávací řízení Zpracování projektové dokumentace - rekonstrukce ul. Okružní mezi ul. Ovčárecká a Veltrubská, Kolín V – kanalizace, komunikace, veřejné osvětlení a sadové úpravy
Odesílatel Jana Mlynářová
Organizace odesílatele Město Kolín [IČO: 00235440]
Příjemce Všichni (včetně veřejnosti)
Datum 01.11.2023 10:00:57
Číslo jednací ve SpSl nepřiděleno/neuvedeno
ID ve SpSl nepřiděleno/neuvedeno
Předmět Re: Žádost o vysvětlení zadávací dokumentace

Zadavatel připouští dle výzvy více zájemcům, čl. 4. Vydání územního rozhodnutí, stavebního povolení a vodoprávního povolení, vypracování a podání žádosti o vydání územního rozhodnutí (eventuálně společného územního a stavebního řízení po dohodě se Stavebním úřadem).

Jana Mlynářová, DiS.

Původní zpráva

Datum 31.10.2023 13:48:51
Číslo jednací ve SpSl nepřiděleno/neuvedeno
ID ve SpSl nepřiděleno/neuvedeno
Předmět Žádost o vysvětlení zadávací dokumentace

Zadavatel Město Kolín dne 24.10.2023 zahájil výběrové řízení na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem: „Zpracování projektové dokumentace - rekonstrukce ul. Okružní mezi ul. Ovčárecká a Veltrubská, Kolín V – kanalizace, komunikace, veřejné osvětlení a sadové úpravy“.

Předmětem tohoto výběrového řízení je dle zadávací dokumentace a jejích příloh vypracování projektové dokumentace, zajištění výkonu inženýrských činností a autorského dozoru. Projektovou dokumentaci zadavatel žádá kromě DZS/DPS i ve stupních DÚR a DSP. Ptáme se, zda zadavatel umožní realizovat projektovou dokumentaci pro společné povolení ve stupni DUSP, vzhledem k tomu že projektová dokumentace pro společné povolení je oproti samostatným dokumentacím pro stavební povolení a územní rozhodnutí procesně jednodušší a rychlejší a to včetně inženýrské činnosti ke společnému povolení.
Děikuji, s pozdravem Gabriela Benešová